Home
 

ŠOKUJÚCE SVEDECTVO SPRED BRÁNY PEKLA MLADÉHO MOSESA KAHURIU


Odvysielané na www.jesusislordradio.info
ŠOKUJÚCE SVEDECTVO OZNÁMENÉ NÁRODOM:


26 roćný mladý muž Moses Kahuria z Cirkvi Pokánia a Svätosti zomrel a PÁN mu neotvoril dvere do BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA ALE IBA DO PEKLA.
PRED BRÁNAMI NEBA A PEKLA STÁLI NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA.


PÁN HO NAVRÁTIL NASPÄŤ DO ŽIVOTA KVÔLI KRESŤANOM, KTORÍ ŽIJÚ NEDBANLIVÝM KRESŤANSKÝM ŽIVOTOM, ABY SA ODVRÁTILI VĎAKA TOMUTO JEHO SVEDECTVU OD HRIECHOV, NEDBANLOVISTI, LÁSKY K SVETU A REBÉLIE A NEŠLI CESTOU DO PEKLA.

Sumarizácia bodov, ktoré mu OZNÁMIL PÁN, pre ktoré mu PÁN NEOTVORIL DVERE DO BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA:

V PRVOM SVEDECTVE KTORÉ NAHRAL MOSES KAHURIA,
26 ROČNÝ ČLEN V CIRKVI POKÁNIA, KED MU PO SMRTI PAN OTVORIL IBA DVERE DO PEKLA A HLAS PANA MU POVEDAL:
TU JE MIESTO KDE PATRÍŠ
MOSES POVEDAL, ŽE PÁN JEŽIŠ TAM NIE JE PRIATEĽSKÝ KEĎ SA JEDNÁ O VSTUP DO BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA!
PRÍSNY SUDCA!

PRIPOMÍNAL MU VŠETKY ZÁKONY BIBLIE, KTORÉ NEDODRŽIAVAL, BOL V HRIECHU. ( Jakob 2:10 )

MOSES KAHURIA TERAZ VYDÁVA SVEDECTVÁ NA OLTÁROCH PÁNA, kt. SU CIRKEV POKÁNIA A SVÄTOSTI, preto existuje niekoľko videí jeho svedectva.
PRVÁ VEC, S KTOROU ICH OBOZNAMUJE ĽUDI V CIRKVI JE FAKT, ŽE SA NACHADZAJÚ NA DOBROM MIESTE, V SKUTOČNEJ CIRKVI PÁNA, KDE JE JEHO PRÍTOMNOSŤ.


TU SU DÔVODY PRE KTORE MU PÁN NEOTVORIL BOŽIE KRÁĽOVSTVO⬇️
Ak aj vy porušujete hoci len jediný ZAKON PÁNA tak vedzte, že nebudete medzi vytrhnutou Cirkvou PÁNA⬇️⬇️⬇️
🚨 ŠOKUJÚCE SVEDECTVO MOSESA KAHURIA, ČO HO BRALO DO PEKLA (VEČNÝ TREST) 🚨

DVADSAŤDVA HRIECHOV MOSESA KAHURIA, KTORÉ HO VIEDLI DO PEKLA

1… MILOVAL SVET

2 … MAL PRIATEĽOV ZO SVETA

3… MAL ZÁVISLOSTI

4… ODPADLÍCTVO NEVYŠLO Z JEHO SRDCA.

5 … HRIEŠNA POVAHA MU NEDALA RIADIŤ SA POSOLSTVAMI A INŠTRUKCIAMI MOCNÝCH PROROKOV BOHA YAHWEH.

6… NERÁD OSLÁVOVAL ZÁZRAKY

7… NEDÁVAL VERNE CELÉ DESIATKY DO CIRKVI

8 … OHOHÁRAL MOCNÝCH PROROKOV BOHA YAHWEH

9… NEPOSTIL SA S MOCNÝMI PROROKMI

10… NEŽIL KAJÚCI ŽIVOT

11… NEKÁZAL VEČNÉ EVANJELIUM

12… AJ KEĎ CHODIL VERNE NA NEDEĽNE BOHOSLUŽBY PÁNA DO CIRKVI PÁNA, NEZAUJÍMALA HO BOŽIA AGENDA V CIRKVI NA ZEMI

13… NEMAL OČI SRDCA ZAMERANE NA VEČNOSŤ

14… NEMAL STRACH Z BOHA.

15 … JEHO SRDCE ÚPLNE DÔVEROVALO MODERNEJ TEOLÓGII

16 … VERIL, ŽE NIEKTO STRÁVI IBA JEDEN DEŇ V PEKLE

17 …NEVERIL VO VYTRHNUTIE CIRKVI

18 …NEŽIL SVÄTÝ A SPRAVODLIVÝ ŽIVOT.

19… ON NEBOL VERNÝ NA MITINGOCH V ZBORE PÁNA, V ZBORE POKANIA A SVATOSTI

20 … NIKDY NECTIL MOCNYCH PROROKOV BOHA YAHWEH

21 … BOL V REBÉLII

22… ŽIL ŽIVOT V HUNDRANI A REPTANÍ


SUMARIZÁCIA JEHO SVEDECTVA:

DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA nás už dlho varujú, že V TEN DEŇ ICH budeme potrebovať, PRED VSTUPOM DO NEBA. Vízia z 15. januára 2017:
STÁLI PRI DVERÁCH NEBA


Volá sa Moses Kahuria z dediny Boston njoro – kde je hlavny Oltár. Znovuzrodil sa v roku 2012, keď po štvrtej triede išiel hľadať prácu a toto je moment, kedy sa vzdialil od spásy. Bol prijatý do národnej mládežníckej služby a zistil, že existujú aj iné kresťanské odbory, ale nie Cirkevná služba pokánia a svätosti, ale existovali dve hnutia: Ebenezerova cirkev, Sda alebo katolícka pre kresťanov.

Preto sa rozhodol ísť do Ebenezera a stal sa barackovým pastorom. Po Absolvovaním nejakej teológie tam dostal certifikát po šiestich mesiacoch. Úplne sa dostal do bodu, keď zmenil posolstvo a začal kázať evanjelium prosperity, kde stále hrešíte a cítite sa, že ste stále na dobrej ceste. Cez školenie už nestál za prísnou spásou, ale za sladkou spásou, kde hriech nie je problém. Sladké posolstvo si držal natoľko, že keď prišiel na sviatky a navštívil Cirkev pokánia, cítil určitú vinu, pretože veľmi dobre vedel, že nežije podľa toho, čo kážu DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA.

Jeho nove Posolstvo nejako vyzeralo dobre, pretože ak by aj zhrešil, aj tak by bol požehnaný.
Po tréningu na NYS bol vyslaný slúžiť národu a bol vyslaný do Mombasy na miesto zvanom Miritini podjednotka. Dostal šancu dostať sa na PÁNOV OLTÁR, ale kvôli inému posolstvu sa mu nepáčilo posolstvo PRAVDY, keďže posolstvo tak prebodlo jeho srdce, nebol spokojný s posolstvom PRAVDY.


Bol v spoločnosti 3 mladých mužov, ktorí kázali. Išiel na Oltar na letisko. Potom Prestal chodiť na Oltár a oni si vymysleli vlastnú Cirkev a boli kazatelia. Po nejakom čase služby pre komunitu v NYS, do ktorého ho poslali, na kurz, bol preložený do Othayi a tam bol Oltar ďaleko, takže sa rozhodol vstúpiť do kresťanskej únie, ktorá je študentským spoločenstvom. Úplne sa stratil v evanjeliu dobrôt, v sladkom evanjeliu kam dávate a potom prijmate že Pán nesúdi hriech, vy môžete zhrešiť, a napriek tomu budete požehnaní.

Takže keď sa vrátil a navštívil svoj domov, cítil, že Posolstvo PÁNA je príliš tvrdé, a tak sa rozhodol zostať doma a to prinieslo veľa otázok okolo, prečo nenavštevoval Bohoslužby PÁNA V CIRKVI PÁNA.

V rokoch 2019 – 2022 nikdy nenavštevoval žiaden kostol vrátane OLTARA PÁNA, dokonca ani CU, bola nudná a v tomto čase už stratil teológiu, mal len krstný preukaz. Teraz sa ocitol v zlej spoločnosti, začal piť alkohol a to ho priviedlo k tomu, že si zlomil nohu, pretože jedného dňa boli príliš opitý, vyskočili cez plot a spôsobil chaos, kým muž z ochranky musel zavolať pomoc a keď utekali, vtedy sa mu stala nehoda. V tejto bolesti povedal Bohu, že ak ho uzdraví, vráti sa úplne späť k pravej spáse do CIRKVI POKÁNIA A SVATOSTI.

Aj napriek tomu, že nebol úplne vyliečený, hoci jeho srdce bolo stále pripútané k svetu, keď išiel na OLTÁR PANA, sedel za Oltarom, tlieskal lenivým štýlom a keď ľudia oslavovali, len sedel a predstieral, že má zdravotné problémy. Po skončení BOHOSLUŽBY čakal na poslednú modlitbu milosti a rýchlo vybehol von. Nikdy si nepokľakol, aby sa pomodlil, pretože cítil, že si tým zašpiní oblečenie.

Nechcel sa obliekať ako služobnik / kresťan, ale dodržiaval pravidlá obliekania, ktoré sa páči ľuďom zo sveta, aby sa prispôsobil svetu, kým bol ešte v Cirkvi.

Takže v nedeľu sa kázania určite naozaj dotkli jeho srdca, ale v pondelok a celý týždeň sa vrátil do svojho svetského života. Nechcel, aby sa jeho priatelia niekedy dozvedeli, že sa znovuzrodil, pretože zvažoval koniec malých láskavostí, ktoré od nich dostával, a to ho v skutočnosti prinútilo ísť od ďalekej premeny, o ktorej nikdy nevedeli.

Kvôli svojmu stavu nôh si nemohol hľadať prácu, a tak sa rozhodol otvoriť si Mandazi ( mandazi – šišky po Slovensky, pozn. ) podnik v škole, kde učila jeho mama a obchod skutočne prekvital. Bol veľmi verný v dávaní desiatkov do Cirkvi, lebo vedel zasľubenia Božie, pretože v skutočnosti poznal pravdu o pravom spasení, hoci jeho väčšia časť bola mimo Cirkvi.

Teraz sa rozhodol pokračovať v štúdiu, keďže zo svojho podnikania nazbieral nejakú sumu, predal motocykel a hydinu, ktorú vlastnil. Z celkovej sumy, ktorú dostal, sa rozhodol zaplatiť iba 1000 KSH na desiatok do Cirkvi namiesto 3 330 a povedal si, že zvyšok desiatku zaplatí do CIRKVI v januári.
Tým teraz varoval veriacich v Cirkvi, aby toto nikdy neurobili, lebo nik nevie, či sa dožije času neskôr…. ako si aj on si myslel…

Flákal sa so svojimi priateľmi, ktorí dokonca fajčili bhang, chodil na párty, pil alkohol. Akosi si uvedomil, ako všetky peniaze, ktoré práve dostal, došli, dostal sa do depresie, smeroval v depresii k Bohu. Požadoval veľa odpovedí od Boha, takže sa vlastne vrátil k Bohu.

Rozhodol sa držať týždeň pôst, pretože chcel, aby ho navštívil Boh. Dokonca Bohu povedal, že v Biblii počul, ako sa zjavil ľuďom. Opäť sa rozhodol, že v noci bude jesť len trochu, hoci do nedele. V piatok okolo poludnia si spomenul, že kamarátka mala v sobotu večierok u nej doma a keďže ho po celý čas podporovala, nemohol chýbať. Neexistoval spôsob, ako by sa zúčastnil na párty počas pôstu, takže musel prestať s pôstom pred plánovaným časom.

V piatok neskoro večer prerušil pôst, aby sa v sobotu mohol pripojiť. Bol to iniciačný obrad plus narodeninová párty, takže na miesto došli prítomné všetky vekové kategórie, ale starší odišli ako prví. Priniesli limonády. Narodeninová dievčina priniesla koláče, dala všetkým, pretože Moses bol príliš hladný z pôstu, rýchlo začal jesť, kým ostatní hovorili a čoskoro bol čas ísť a keď sa navzájom odprevádzali, dáma sa vrátila, aby si vzala ďalši kúsok torty a bola šokovaná, že Moses už dokončil prvú.

Torta údajne obsahovala Marihuanu, ktorá sa dostala do jeho krvného obehu a spôsobila smrť, keď bol u jeho kamaráta v obchodnom centre. Počul, ako mu vybruje telefón vo vrecku v nohaviciach, keď sa ho snažil niekto dovolať, snažil sa ho zobrať, zrazu pocitil ako sa sklonil a prišiel tmavý oblak a jeho duša vystúpila do tmavého oblaku a obrovskou rýchlosťou rotácie ho preniesla z oblasti života do inej sféry...

Neuveriteľná tma, akú na zemi nikdy nevidel, všetko vnímal jasnejšie ako keď bol na zemi, videl kostry hláv a videl, ako keby dvíhali ruky a chceli ho chytiť, len ďalej utekal, pretože vedel, že ho nasleduje duch smrti. Duch smrti v čiernom plášti s kapucňou a kosou v ruke ho začal naháňať, utekal do tunela, ktorého strop bol bielej farby, čoskoro vyšiel z tunela, no muž ho stále sledoval, tiež vyšiel a stále držal kosu….

Priamo tam pred ním videl dve brány, na jednej strane jedna bola drevená, nie leštená. Druhá na protiľahlej strane bola otvorená – veľká kovová brána a medzi nimi, bránami videl Dvoch NAJMOCNJŠÍCH PROROKOV PÁNA. Mali na sebe ružové sako a v pravej ruke držali mikrofón🎤.

BOŽÍ PROROCI ukázali smerom, odkiaľ prichádzal temný muž, duch smrti a muž sa zastavil. Poslúchal PROROKOV PÁNA.
Pred MEGA PROROKMI PÁNA boli dva kľúče. Počul HLAS tak, ako keď hovorí v rádiu, pýtal sa ho ( Mosesa ):

NEVAROVAL SOM ŤA/ nevarovali sme ťa??

Jeho tvár bola veľmi vážna, a bledý muž, ktorý v tuneli nasledoval Mosesa, povedal Mosesovi, že keby ICH poslúchal, nenašiel by sa tam. Muž potvrdzoval Mosesovi, že to boli v skutočnosti SLUŽOBNÍCI PÁNA, DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI BOHA. Padol bezmocne na zem, vediac, že to je koniec, pretože POZNAL PRAVDU, ALE NEPOSLÚCHAL.

Zdvihol oči a všimol si, že sa drevené dvere mierne pootvorili. Videl nádherné lúče svetla vychádzajúce zvnútra, tiež si všimol, že dvere sa používali len zriedka, ale kovové do pekla boli široko otvorené, čo znamená, že sa používajú vždy, že jeho kľúče smerovali ku kovovej bráne a okamžite začal počuť veľa kričiacich hlasov, ktoré vychádzali spoza kovovej brány. Videl obrovské explózie a plamene, ktoré stúpali hore, to bolo miesto, kam išiel.

Videl tváre jeho dvoch bývalých priateľov, ktorí zomreli a boli medzi kostrami v pekle, mu hovorili, že keď sa tam dostal, nie je cesta spať. Kričanie bolo ešte hlasnejšie, v mysli mu začali bežať obrazy a videl svoj pohreb, rakvu a dokonca videl, ako sa číta jeho smútočná reč. Bolo to v tom čase, keď začal prosiť Dvoch NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV, kľakol si a začal činiť pokánie, ale stále počul hlasy, ktoré hovorili, že ty si tu, kde nie je žiadne zľutovanie, on je Bohom živých.
Nemohol ani zdvihnúť oči, aby čelil DVOM PROROKOM.


Jeden z priateľov, ktorých videl, zomrel v roku 2019, druhý zomrel v roku 2021, takže to vlastne potvrdilo, že v teológii ktora ho klamala nie je cesty späť, teraz vedel, že peklo je večné, vtedy mu povedali, že Boh je tak milosrdný.

Začal vyjednávať a sťažovať sa, že ak Boh odpustil zlodejovi na kríži, prečo nie jemu?

– Prvá vec, ktorú mu PÁN hovoril, bolo jeho nemorálne obnažené a tesné oblečenie, čo je pred PANOM sexuálny hriech.
– Neoddelil sa od sveta a od svetských kamarátov.
– Nezúčastňoval sa a nepracoval na agende v Cirkvi PÁNA,
– NEOSLAVOVAL ZÁZRAKY UZDRAVENÍ V CIRKVI PÁNA,… :


NA ZÁVER MU HLAS PÁNA POVEDAL:
Počul HLAS, ktorý hovoril: „ale aj keby sme ti mali to všetko odpustiť, ako ti máme odpustiť, že si neplatil desiatky do Cirkvi ? čo s desiatkami? Teraz vedel, že je koniec.
PÁN MU UKÁZAL VERŠ LEVITICUS 27:30
Desiatky
: 30A každý desiatok zeme, buď zo semena zeme buď z ovocia stromu, je Hospodinov, je svätým Hospodinovi. 

PÁN MU DAROVAL NASPÄŤ ŽIVOT, ABY VAROVAL SÚČASNÝCH KRESŤANOV V CIRKVI PÁNA PRED NEDBANLIVÝM KRESŤANSKÝM ŽIVOTNÝM ŠTÝLOM, AKÝ VIEDOL MOSES KAHURIA.

MILOVANÍ BRATIA A VY, KTORÍ STE POČULI CELÉ ŠOKUJUCE SVEDECTVO MOSESA,
AKÉ ĎALŠIE HRIECHY BY STE PRIDALI DO TOHTO ZOZNAMU?

TERAZ PÁN ŽIADA KAŽDÉHO, ABY NASTALA ZMENA,
KEĎ POČUJEME, ŽE DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI BOHA YAHWEH MAJÚ ZLATÝ KĽÚČ, majú autoritu od BOHA OTCA otvoriť alebo zatvoriť nebo nad človekom, alebo nad národom.
ŽE PEKLO JE SKUTOČNÉ A ŽE SMRŤ/PEKLO MÁ MOC NAD TÝMI, KTORÍ ZOMRELI V HRIECHU A VO VZBURE, REBÉLII.
NA ZÁKLADE SVEDECTVA MOSESA, KTORÉ SME POČULI, VIETE, ŽE AK BUDETE POKRAČOVAŤ V HRIECHU,
KEĎ SA DOSTANETE NA TO MIESTO,


MOCNÍ PROROCI SA PRIHOVORIA; VAROVALI SME ŤA ‼️

TU JE NUTNÉ SERIÓZNE POKÁNIE A ZMENA SKUTKOV, ZMENA CESTY
MESIÁŚ PRICHADZA




Off 

16.8.2023 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top