Home
 

MASÍVNE ZEMETRASENIE O SILE 8.8 PRICHÁDZA DO ÁZIE PRE UCTIEVANIE MODLÁRSTVA, PRE HINDUIZMUS

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
POSOLSTVO PÁNA OZNÁMENÉ NÁRODOM Dňa: 2. SEPTEMBRA 2024

Masívne zemetrasenie prichádza do Ázie, bude to 8,8 Richterovej stupnice, PÁN vyžaduje POKÁNIE, aby ľudia prijali JEŽIŠA a boli znovuzrodení. PÁN BOH VŠMEOHÚCI hovoril so mnou o masívnom zemetrasení, ktoré prichádza, to je silné zemetrasenie, ktoré prichádza do Ázie.

Znova, PÁN BOH VŠEMOHÚCI hovoril o vážnom súde, ktorý prichádza do Ázie, masívne zemetrasenie o sile 8.8 prichádza zasiahnúť Indiu, zasiahnúť Áziu. PÁN zasahuje uctievanie modlárstva.

Pamätáte sa na mešitu AYODHYA, a PÁN BOH VŠEMOHÚCI žiada národ v Indii aby činili pokánie, prijali JEŽIŠA a aby boli znovuzrodení.


A PÁN tiež hovoril o budhizme, ktoré je v Ázii, teraz musia činiť pokánie a pripraviť cestu pre slávny príchod MESIÁŠA.

Tu je masívne zemetrasenie, ktoré prichádza, 8.8, to je silné zemetrasenie, aby zničilo hinduistické chrámy, a budhistické chrámy, aby vedeli, že MESIÁŠ PRICHÁDZA.

Toto je veľmi seriózny čas, ako ma PÁN berie do Ázie, prichádzha veliké navštívenie do Južnej Kóri, áno, ale PÁN tiež hovoril o súde PÁNA BOHA VŠEMOHÚCEHO, ktorý prichádza do Ázie. Aby ľudia v Ázii mohli činiť pokánie a odvrátiť sa od modlárskeho uctievanie, od budhizmu, od hinduizmu.

Pamätáte sa na prvé tsunami v Ázii? Ja som ten, ktorý ich zasiahol. A utekali o svoj život, pre modlárske uctievanie.

HLAS PÁNA POVEDAL: POVEDZ TÝM ĽUĎOM, ABY ČINILI POKÁNIE A JA ICH OBNOVÍM. INÁČ BUDÚ VEDIEŤ, ŽE ÚSTA BOHA VŠEMOHÚCEHO HOVORILI.

Takže toto je veľmi seriózny rozhovor, ktorý má PÁN s národom Ázie, pre seriózne modlárstvo, ktoré je na tom kontinente, teraz keď ma berie týmto smerom, tam bude masívne otriasanie, ktoré sa stane.

Tam je tiež veľmi mocné navštívenie, ktoré prichádza do Južnej Kórei, navštívenie samotného BOHA.

MESIÁŠ PRICHÁDZA, ĎAKUJEM VÁM.

Off 

2.9.2024 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top